marți, 7 februarie 2017

Sephora Shower Gel&Body Lotion #Review

EN:

Howdy!
Today I will make a review of the shower gel and body lotion from Sephora. I tested it for the first time 8 months ago and I can say they smell super good and compared to the other products of its kind, the  smell persists on your skin. This in the case of shower gel  and the body lotion, even if you don’t use both simultaneously. But after a few uses I found some disadvantages which I will mention later.
Shower gel price is $9 and for the lotion is $13 . The price is quite affordable considering the quantity of product. The lotion bottle contains 190ml and shower gel comes in the amount of 140 ml. I tried four different essences, namely vanilla, flowers cotton, blueberry and peony, but can’t choose the favorite essence because I love them all, and the vanilla is perfect for winter.
Lotion comes in a package with pumps that can block and do not let the product flow when you take with you in your baggage or purse. It smells as well as shower gel as I said earlier the smell last very long. This lotion is perfect for people who wants a scented skin and do not want a greasy lotion who let the skin “slippery”. It absorbs quickly and you cannot notice that it was applied. It is ideal in summer but I do not recommend it for those who wants a very moisturizing lotion. I personally belong to the category of those who do not like to have a greasy skin, so I like this product.
If you have tried one or more products from this range, I await comments. Kisses!

RO:

Salutare!
Astazi voi face un review al gelului de dus si al lotiunii de corp de la Sephora. Le-am testat prima oara cu 8 luni in urma si pot spune ca miros super bine si spre deosebire de alte produse de acest gen,mirosul persista foarte mult pe piele.Asta si in cazul gelului de dus cat si al lotiunii de corp, chiar daca nu le folositi pe ambele in acelasi timp. Insa dupa cateva utilizari am descoperit si cateva dezavantaje pe care le voi mentiona mai tarziu.
Pretul gelului de dus este de 18 Lei, iar lotiunea costa 34 Lei , destul de accesibil tinand cont de cantitatea de produs.Tubul de lotiune contine 190ml, iar gelul de dus vine in cantitatea de 140 ml. Eu am incercat 4 esente diferite si anume vanilie, flori de bumbac, coacaze si bujor , dar nu pot alege esenta preferata,pentru ca le ador pe toate, iar cea de vanilie este perfecta pentru iarna.
Gelul de dus iti lasa pielea curata si o invaluie intr-un parfum persistent, insa nu il recomand persoanelor cu piele uscata, deoarece este posibil sa o usuce si mai mult. Poate acest lucru se intampla datorita ingredientelor ce ii ofera parfumul atat de puternic.
Lotiunea de corp vine intr-un ambalaj cu pompita care se poate bloca si nu lasa produsul sa curga atunci cand il luati cu voi in bagaj sau in geanta. Miroase la fel de bine ca si gelul de dus si cum am spus mai devreme, mirosul persista foarte mult timp. Aceasta lotiune este perfecta pentru persoanele ce vor o piele parfumata si nu doresc o lotiune “grasa” care sa lase pielea “alunecoasa”. Se absoarbe repede si nu se observa ca a fost aplicata . Este ideala vara, insa pentru cele ce vor o hidratare puternica, nu o recomand. Eu una fac parte din categoria celor ce nu le place sa simta o lotiune pe piele, asa ca imi place acest produs.
Daca ati incercat si voi unul sau mai multe produse din aceasta gama, astept comentarii. Va pup!


2 comentarii:

  1. Din păcate, nu am avut ocazia sa le încerc. Ma tentează varianta cu vanilie, dar și cea cu bujor - cu siguranță au un miros super :)

    RăspundețiȘtergere