joi, 16 februarie 2017

Review Fondul de ten Bobbi Brown LONG-WEAR EVEN FINISH SPF15 & Bobbi Brown - Corrector


Buna dragelor,

Asazi voi face review-ul fondului de ten Bobbi Brown Long Wear Even Finish Foundation Spf 15 si a corectorului Bobbi Brown - Corrector.Sunt 2 produse care mie imi plac foarte mult si le folosesc de cateva luni.Bobbi Brown este un brand cu a carui viziune concord, astfel ca el se afla pe lista mea de lovemarks.Voi incepe cu fondul de ten pe care il puteti comanda online la pretul de 175 lei.

Magazinul online Aoro ofera o gama variata de nuante din care puteti alege.Nuanta pe care eu o folosesc este Natural. 

Are o consistență ușoară, nu e foarte gros și vine intr-o sticluță cu pompă ceea ce face dozarea ușoară. Este ușor de aplicat și de blenduit, eu folosesc cam 1.5 maximum 2 dozaje de pompiță pe întreg tenul la fiecare machiaj. Îmi e mult mai la îndemână să il aplic cu ajutorul degetelor, dar se aplică foarte bine și cu buretele de blending. Deși are o consistență light, e hidratant datorită ingredientelor precum glicerina și untului de shea și are o acoperire foarte bună, reușește să ascundă bine petele și roseața și sa lase tenul fin și catifelat.

L-aș recomanda șersoanelor cu ten gras, zona T arată bine și nu (re)devine uleioasă chiar și după ceva ore de la aplicare. Dar pentru un rezultat bun pentru o zi  întreagă, pe tenurile grase recomand folosirea unei pudre in combinație cu acest fond de ten.Se simte plăcut pe ten, fără să il încarce și oferă pielii o strălucire aparte.


Corectorul Bobbi Brown Corrector, m-a incantat in mod deosebit inca de la primele folosiri, mi-a placut la nebunie textura lui cremoasa si modul in care se intinde.Nunata aleasa de mine este Light Peach, Nuanta intr-adevar este de piersica, si neutralizeaza culoarea inchisa a cearcanelor.

Asa cum am spus imi place foarte mult textura lui (cred ca este cel mai cremos produs de acest fel pe care l-am folosit pana acum) si se intinde foarte usor.
Il puteti cumpara, la pretul de 89 lei.Tinand cont ca este foarte pigmentat si nu este nevoie decat de o cantitate mica de produs la fiecare folosire, ma tine destul de mult, asa ca nu mi se pare asa scump.


Va invit si pe voi sa alegeti cosmeticele dorite, pe pagina celor de la Aoro, unde cu siguranta veti gasi produse potrivite pentru voi si veti fii la fel de incantati ca si mine.Site-ul lor arată foarte bine, este simplu și intuitiv, comanda se plasează ușor cu câteva click-uri. Au o gama variata de branduri și  produse la prețuri foarte bune.

Ce mi-a plăcut la Aoro.ro?

  • produsele sunt originale
  • prețurile sunt foarte convenabile
  • sunt foarte multe produse la reducere
  • sunt foarte multe promotii de care poti beneficia cumparand de la anumite branduri
  • cunosti data in care vei primi produsul
  • livrarea este gratuita pentru cumparaturi de minim 250 lei

    Pentru a cumpara aceste cosmetice, sau pentru a vizualiza gama larga de produse pe care le ofera magazinul online Aoro va invit sa accesati urmatoarele link-uri.Ma bucur ca am reusit sa va impartasesc o mica parte din experienta mea cu Aoro. Eu o să comand in continuare de la ei și va recomand și vouă cu mare plăcere.


  • Va pup!

3 comentarii:

  1. M.ar fi interesat o poza cu fondul de ten cum se vede pe ten. Si eu am un ten destul de problematic, este predispus la acnee, gras, zone T imi creeaza probleme. Am mai bine de un an de cand incerc sa gasesc un fond de ten care sa se potriveasca nevoilor mele, dar nu sunt multumita. Crezi ca as putea gasi niste monstre pe undeva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena voi atasa o poza in cursul zilei de astazi cu fondul de tel.Referitor la monstre, Sephora îți oferă in magazine. Fie că vrei să încerci un fond de ten, o cremă de față sau un parfum, poți să ceri liniștită. Fetele de acolo au recipientele mici pe care le pot umple cu ce dorești

      Ștergere