joi, 23 februarie 2017

Review NYX Wicked Dreams


EN:
I thought to do a swatch of a pallet, I cannot say that I use it everyday, but that is very dear to me because is for begginers 😀
  NYX Wicked Dreams contains ideal colors to be able to experience different types of makeup. It contains 24 colors, 8 mate , 8 with small glitter particles and 8 pearl, perfect for a everyday makeup or even for a night out. I adore mate shades, especially the browns.
The colors are very pigmented, highly resistant and combine very nicely. I really like it and for someone like me, with a little experience, it is a good choice especially if you don’t want to invest a lot of money in this type of product. The price for this palette is $15.
I wish you all a beautiful day!

RO:
M-am gandit sa fac un swatch al unei palete pe care nu pot spune ca o folosesc zilnic, dar care imi este foarte draga caci este mai pentru incepatoare 😀
NYX Wicked Dreams  contine culorile ideale pentru a putea experimenta diferite tipuri de machiaj. Contine 24 de culori, 8 mate, 8 sidefate si 8 cu mici particule de sclipici, perfecte pentru machiajul de zi cu zi sau cel pentru o seara in oras. Eu ador nuantele mate, in special cele de maro.
Culorile sunt foarte pigmentate, rezista foarte bine si se combina foarte frumos. Mie una imi place, iar pentru cineva ca mine, cu putina experienta, este o alegere buna mai ales daca nu doriti sa investiti o caruta de bani intr-un produs de genul. Pretul acestei palete este de 83 de Lei.
Va urez o zi minunata!



Un comentariu:

  1. Nu știam de existenta acestei palete pana acum, sunt foarte frumoase nuanțele, iar prețul mi se pare unul rezonabil.

    RăspundețiȘtergere